Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374

Kenésmentes megoldások a csomagolóipar számára

Megfelel a legmagasabb higiéniai előírásoknak, precíz és gyors megmunkálást tesz lehetővé, biztonságos és megbízható

A csomagoló-, élelmiszer- vagy italiparban alkalmazott eszközök nagy körültekintést igényelnek. Speciális követelményeknek kell megfelelni, különösen olyan helyeken, ahol azzal lehet számolni, hogy a termék érintkezik az élelmiszerrel. Ugyanakkor a csomagolóberendezésnek lehetővé kell tennie a precíz és gyors feldolgozást a tisztaság és a hatékonyság biztosítása mellett. A csomagolóipar különleges igényeit és élelmiszer-higiéniai elvárásait (pl. FDA- és/vagy EU-megfelelőség) szem előtt tartva olyan, kiváló minőségű műanyagból készült, karbantartás- és kenőanyagmentes gépalkatrészeket kínálunk, amelyekkel optimalizálhatja csomagológépei működését.

Az előnyökről röviden:

Kenés- és karbantartásmentes

Az FDA előírásainak megfelelő

Könnyen tisztítható

Kémiai anyagokkal szemben ellenálló

Tiszta és higiénikus

Korrózióálló

Könnyen beszerelhető

 
Csomagolóipari mintacsomag  

Ingyenes mintacsomag csomagológépekhez!

Győződjön meg a csomagolóipari gépekhez készült termékeink minőségéről, biztosítsa a gép jobb teljesítményét és az alacsonyabb költségeket.
 

Ipari megoldások

Alkalmazási példák ügyfeleinktől

Sleevematic TS címkézőrendszer

Sikeres együttműködés több mint 25 éve

A Sleevematic TS gép igus® termékek széles választékát használja – a hevederállomások kenésmentes drylin® műanyag anyáitól és perselykeféitől a ki- és bemeneti érzékelők drylin® vezetőprofiljain át az elsődleges összehúzódási folyamatban használt drylin® SLW vezérorsós emelőasztalaiig és a vezetőgörgők magasságállításáig.
Krones AG

Innoket Neo címkézőgépek

Nagy pontosság és rendkívüli gyorsaság

A korrózióállóság és a higiénia mellett a sebesség is fontos szerepet játszik ennél a gépnél, amely óránként akár 60 000 palack címkézésére is képes. A gépben az igus® vállalat kenésmentes drylin® W lineáris vezetőelemeit használják.
KHS GmbH

Zacskózógépek

Könnyen telepíthető és könnyen tisztítható

A német Hastamat vállalat igus® termékeket használ zacskózógépeihez. A kenés- és karbantartásmentes drylin® lineáris vezetők ellenállnak a különböző környezeti behatásoknak.
Hastamat Verpackungstechnik GmbH

„PowerPak” hőformázó gép

Költséghatékony, kenésmentes és alig igényel karbantartást

A hőmérsékleti behatásoknak és tisztítószereknek való ellenállás, ugyanakkor a higiénia és a költséghatékonyság is fontos szempont a gépalkatrészek kiválasztásánál a CFS B. V. vállalat számára. Ebben a csomagológépben az igus® FDA előírásainak megfelelő iglidur® A180 csapágyait és hőálló iglidur® X csapágyait használják.
CFS B. V.

Közegellenállóság szempontjából tesztelve

Közegellenállósági teszt

Közegellenállósági teszt Ebben a tesztben számos iglidur® csúszóscsapágyat tesztelünk 50 °C-os vízben és tisztítószerekben.

 


Bepillantás a dry-tech® tesztlaborjába Az iglidur® csapágyakat és a drylin® lineáris technológiát az iparág legnagyobb tesztlaboratóriumában teszteljük.

 
Ingyenes háttéranyag: Kolsterising és tribo polimerek  

Ingyenes háttéranyag: Kolsterising és tribo polimerek

Megnövelt ellenállás kopással és korrózióval szemben a csomagológépek számára

Az olyan iparágakban, amelyek a higiénikus körülmények és költséghatékony feltételek mellett végzett gyors és precíz megmunkáláson alapulnak, várhatóan széles körben elterjed a Kolsterising módszer és a kiváló minőségű műanyagok kombinációja.

További információ

Különleges megoldások  

igus® szállítási határidők  

Konzultáció

Szívesen megválaszolom kérdéseit személyesen is

Szállítás és tanácsadás

Személyesen:

Hétfőtől péntekig reggel 7 és este 8 között.
Szombaton reggel 8 és 12 között.

Online:

24h