Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
igus® megoldások
színpadi rendszerekhez

Az igus® műanyagból készült megoldásai színpadi rendszerekhez

Megbízható, halk és láthatatlan – a motion plastics® rendszerek ideális megoldást jelentenek a színpadon használatos berendezésekhez is

Minden színpad teljesen egyedi, és ez azzal is jár, hogy a különféle elemeknek nemcsak nagy teljesítményűnek, tartósnak és hatékonynak kell lenniük, hanem tökéletesen együtt is kell működjenek egymással. A színházi és színpadi berendezések mindig is nagy műszaki kihívást jelentettek a szakemberek számára. Nem csoda, hiszen gyakran fordulnak elő nagy terhelések, amelyek például a kereszttartókat veszik igénybe, vagy ott vannak a színpad világítástechnikai rendszerei és a teljes színházi platformok is, amelyeknek mindig biztonságosan kell működniük. Az is fontos követelmény az ilyen megoldásokkal szemben, hogy lehetőleg minél halkabban és szinte láthatatlanul működjenek, hogy egyáltalán ne zavarják az előadás menetét. Az igus® különféle tápellátó rendszereket, kifejezetten rugalmas kábeleket és műanyag csapágyakat kínál, amelyek minden tekintetben kielégítik ezeket az igényeket. Mivel az igus® moduláris rendszereket és alkatrészek széles választékát egyaránt kínálja, lehetőség nyílik az egyedi megoldások gyors és egyszerű kiépítésére is.

Az igus® színházi berendezésekhez használható megoldásainak előnyei:

  • Közös rendszerben vezetett adatkábelek és hidraulikatömlők 
  • Alacsony vibráció és zaj – 32 dB(A)
  • Kis tömeg
  • Szűk helyekre és nagy terhelésekhez
  • Nagy sebességekhez és gyorsuláshoz
  • Strapabíró és könnyen beszerelhető
  • Egyszerű beszerelés, gyors karbantartás és javítás
Lépjen kapcsolatba velünk!

Az igus® e-spool® rendszerei biztonságos és megbízható tápellátást garantálnak a PA hangszórók számára.

Referenciaprojektek


Ipari megoldások

Színpad feletti rendszerek

Színpad feletti rendszerek

A magasban elhelyezett berendezések között világítástechnikai rendszereket, hangszórókat és  kereszttartókat találunk. Az igus® tápellátó rendszerei ezen a területen is megállják a helyüket.

Színpad alatti rendszerek és gépek

Színpad alatti rendszerek és gépek

Az igus® tápellátó rendszerei a színpad alatt használható berendezéseknél is bizonyították rátermettségüket és megbízhatóságukat. Ezeket a rendszereket a színpadi platformok és forgószínpadok tápellátásához alkalmazzák.

Világítóberendezések

Világítóberendezések

A világítástechnikai berendezéseknél nemcsak az igus e-chains® tápellátó megoldásait használják széles körben, hanem a karbantartás- és kenésmentes lineáris vezetők, csúszógyűrűs csapágyak és siklócsapágyak is nagyon népszerűek.

Általános felhasználású színpadi termékek

Általános felhasználású színpadi termékek

Az igus® termékei természetesen más színpadi rendszerek területén is jól megállják a helyüket. A cég termékeit például a színpadi berendezésekhez tartozó csörlőkben és emelőeszközökben is használják.


igus® tesztlaboratórium

Laboratóriumban tesztelt

Valamennyi termékünket az igus® tesztlaborjában teszteljük, amely egyben az iparág legnagyobb ilyen létesítménye is. A vizsgálatok során a tartósságot és a kopást valós körülmények között teszteljük. Ennek köszönhetően pontosan meghatározhatjuk a termékek várható élettartamát. Az igus® igény esetén ügyféltesztekkel akár teljesen egyedi használati feltételek között is bevizsgálja a termékek működési jellemzőit.


Kapcsolatfelvétel

Kérdései vannak, vagy további információt kíván kapni az igus® színpadi termékeivel kapcsolatban? Szakértőink örömmel segítenek mindenben.
 
Keressen bennünket bizalommal!


További információ

Szállítási határidők

Kapcsolódó oldalak