Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Tartós, karbantartásmentes komponensek megújuló energiához

Az energiatermelés – különösképpen a megújuló energiaforrásokból – megbízató és tartós műszaki megoldásokat igényel. A folyamat során a különféle rendszerek gyakran szélsőséges környezeti körülményeknek, például erős UV-sugárzásnak, hőmérséklet-ingadozásoknak, szélnek, pornak és szennyeződéseknek vannak kitéve, amelyeknek sokszor évekig sikeresen ellen kell állniuk.
 
Nagy teljesítményű polimerekből készült, speciális megoldásainkat kifejezetten az adott rendszer igényeihez igazítjuk, ezáltal segíthetünk Önnek abban, hogy továbbfejleszthesse a technológiáit, optimalizálhassa a rendszerét és csökkenthesse a költségeit.

Az igus-termékek előnyei:

  • Kenés- és karbantartásmentes
  • UV-álló
  • Jól bírja a port és a szennyeződéseket
  • Időjárásálló
  • Korrózióálló
  • Előre kiszámítható, hosszú élettartam
  • Egyedi megoldások

Napelemes rendszerek

Kenésmentes csapágy-technológia napkövető rendszerekhez, úszó napelemtáblákhoz és tisztítórendszerekhez
További információ

Naphőenergia

A szennyeződéseknek ellenálló és kenésmentes sikló- és gömbcsapágyak például parabolavályús vagy Fresnel-reflektoros rendszerekben és tornyos naphőerőművekben alkalmazhatók.
További információ

Vízenergia

UV- és sósvízálló alkatrészek hullámerőművek, vízerőművek és uszadékmentesítő alkalmazások számára
További információ

Szélenergia

Strapabíró csapágytechnológia és energiaellátás forgólapát állításához, fékrendszerekhez és még további alkalmazásokhoz
További információ


Ügyfeleink már sikerrel alkalmazzák

Napkövető forgatórendszerek a TecnoSun Solar Systems-től

Ellenállnak minden időjárási körülménynek: napelemforgatókban használt siklócsapágyak

A TecnoSun Solar Systems AG napkövető forgatórendszerei csekély beépítési magasságuknak köszönhetően rendkívül költséghatékonyak. A vállalatnak a hajtógyűrűhöz olyan csapágyakra volt szüksége, amelyek alig igényelnek karbantartást, és akár évtizedekig is képesek üzemelni a legkülönfélébb időjárási körülmények között. Az igus-nál pedig megtalálták, amit kerestek: a szárazon működő iglidur P siklócsapágyak karbantartásmentesek, ellenállnak a szennyeződéseknek és a szélsőséges időjárásnak, ráadásul, ha esetleg vastag hó borítaná őket, jól bírják az erőteljes terhelést.
A megújuló energia ipari alkalmazási lehetőségek áttekintése

... további sikertörténetek

UV-álló siklócsapágyak Fresnel-kollektorokban és parabolatükrökben, különféle közegeknek ellenálló gömbcsuklók napelemtisztító robotokban, siklócsapágyak hullámenergia-átalakítókban, korróziómentes energiavezetők árapály-turbinákban és számítástechnikai rendszerekben: ismerje meg Ügyfeleink további motion plastics alkalmazásait, azok előnyeit.
További vásárlói projektek

További információ

Tájékoztató brosúra

Ipari megoldások és termékek fotovoltaikus rendszerekhez, naphőenergia, szél- és vízerőművekhez
Letöltés most

igus sarok

igus termékek elérhető közelségben: az XXL mintadobozt az Ön egyedi igényei szerint állítjuk össze
Rendelje meg most, ingyenesen!

Konzultáció

Szívesen megválaszolom kérdéseit személyesen is

Szállítás és tanácsadás

Személyesen:

Hétfotol péntekig reggel 7 és este 8 között.
Szombaton reggel 8 és 12 között.

Online:

24h


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.