Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374

Nagy teljesítmény gépjárművekhez


A motion plastics megoldások a modern autóipar számára készült alkatrészek. A kis tömeg és a halk működés csak kettő a nagy teljesítményű műanyagokból készült precíziós alkatrészek által nyújtott számtalan előny közül. Ezeken túl korrózióállók és karbantartásmentesek is, az előrejelezhető élettartam pedig olyan megbízható alkatrészekké teszi őket, amelyek a műszaki előnyök mellett gyakran költséghatékonyabbak is, mint a fém alkatrészek. 
 


Csapágy-technológia gépjárművekhez

iglidur siklócsapágyak személyautó-gumiabroncsok mellett

Ismerje meg, milyen előnyökkel jár az igus csapágyak gépjárművekben való alkalmazása, és hogy pontosan hol is vethetőek be az autóban.

Tudjon meg többet a csapágyak használatáról

Gépjárművekhez készült energialáncok

Energialánc személyautó-gumiabroncsok mellett

Az energialáncok nélkülözhetetlenek, különösen az elektromos járművek esetében. Itt megtudhat mindent a gépjárművekben való használatukról.

Tudjon meg többet az energialáncok használatáról


Az autóipari gyártáshoz kifejlesztett termékek

Az 1–7. tengelyhez készült igus e-chain energialáncok és rendkívül flexibilis speciális kábelek lehetővé teszik az autóipari robotok biztonságos energiaellátását.

További információ


Autóipari gyártás

Az igus autóipari blogja

Miért egyre fontosabb a hőmérsékleti hatások megfelelő kezelése - akár azoknak a folyamat előnyére fordítása - az autóiparban? Miért olyan érdekesek a polimer golyóscsapágyak a járművek belső terének tervezésekor? Milyen lehetőségeket kínál a 3D-nyomtatás? Az igus blogján érdekes bejegyzéseket találhat az autóipar terén felmerülő kérdésekről.

Olvasson bele most!