Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Könnyű csapágyak és kábelvezetések a megbízható mozgásért a kocsiban

igus autó csapágyakkal és e-chain energialánccal
A nagy teljesítményű műanyagból készült csapágyaink és kábelvezetéseink kis tömegükkel és halk működésükkel kiérdemlik az elismerést. Ettől válnak elektromos járművekben való használatra is ideálissá, mivel ezekben a lehető legkönnyebb, és a lehető legkevesebb zavaró zajt (BSR) okozó alkatrészekre van szükség.

A beépített szilárd kenőanyagoknak köszönhetően a sikló perselyek, lineáris vezetők és rúdvég csapágyak működése teljesen karbantartásmentes. Bírják a magas hőmérsékletet, a rezgéseket és az ütéseket, érzéketlenek a szennyeződésekre és korróziómentesek.

Kompakt energialáncaink megbízható energiaellátást biztosítanak a járművek egyre növekvő számú, elektromosan vezérelt funkciójához - például a tolóajtókhoz vagy az ülések beállításához. A szűk telepítési helyeken is megbízhatóan vezetik a mozgó táp- és jelkábeleket, számtalan cikluson keresztül.

alkalmazási területek


 

Beltéri felhasználás

Könnyű siklócsapágyak és e-chain energialáncok ülésekhez, forgókapcsolókhoz, ajtókhoz és sok máshoz

Kültéri felhasználás

Korróziómentes siklócsapágyak és e-chain energialáncok az ablaktörlőkhöz, a fényszórókhoz, stb.

Motortér

Hő- és közegálló siklócsapágyak hajtóművekhez, fojtószelepekhez, stb.

Hőmérséklet szabályozás

Siklócsapágyak hűtőszivattyúkban és szelepekben

Zsanérok

E-coating bevonatolható siklócsapágyak egy- és többcsuklós zsanérokhoz, bepattintható

Aktuátor

Kenésmentes siklócsapágyak, fogaskerekek és vezérorsós technológia

5 érv

Miért érdemes iglidur siklócsapágyat használni gépjárművekben

Az iglidur siklócsapágyakkal a költségek akár 40 %-kal is csökkenthetők. A tömeg akár 80%-kal csökkenthető, következésképpen a szén-dioxid-kibocsátás is alacsonyabb. Ráadásul, a csapágyak nagyon csendesen működnek, kompenzálják a gyártási tűréseket és gyorsan és egyszerűen fémlemezbe illeszthetők a rugalmas összeszerelési koncepció miatt. 
További tudnivalók

Együtt megtaláljuk a megfelelő terméket

Kérjen tanácsadást

Team Automotive Németország Egy speciális alkalmazással kapcsolatban segítségre lenne szüksége? Szívesen segítünk személyesen, akár telefonon, chaten vagy a helyszínen.
 

Roadshow időpont foglalás


Utazás nélkül is átélheti a szakmai vásárok hangulatát: mobil szakkiállítási standunkkal cége telephelyén keressük fel.
 
Foglaljon most

Találkozás a virtuális valóságban

iguverse avatárral Merüljön el az iguverzumban gépjárműipari szakértőinkkel, és tapasztalja meg motion plastics megoldásainkat teljesen új módon.
 
Foglaljon időpontot ma

Ingyenes mintacsomagok

Autóipari siklócsapágy mintacsomag

Siklócsapágy csomag

A járművekben alkalmazható siklócsapágyakkal kapcsolatos információkkal, és termékminták széles választékával: különböző standard peremes vagy egyedi iglidur siklócsapágyak, egy iglidur rúdanyag, egy igubal rúdvég csapágy és egy E04 easychain e-chain energialánc.
Rendelje meg most!
Autóipari energialánc mintadoboz

Energialánc csomag

Információkkal a járművek energiaellátási rendszereivel kapcsolatos alkalmazásokról és hat termékmintával: E1.10 sorozatú energialáncok, E2 micro és E2 mini, továbbá egy igubal rúdvég csapágy és két iglidur klipsz csapágy.
Rendelje meg most!

További információ

Virtuális autóipari szakkiállítási stand

Virtuális vásári stand

Látogasson el a gépjárműipari témákkal foglalkozó szakkiállításunkra, Kölnbe, online. Vagy szervezze meg virtuális látogatását a kiállítási standon itt.
Fedezze fel szakkiállítási standunkat önállóan
Autóipari prospektus

Autóipari termékkatalógus

Termékeink áttekintése, a járművekben történő alkalmazási helyek, szolgáltatásaink és az igus kapcsolattartók elérhetősége megtalálható a katalógusban (PDF).
Letöltés most
Az igus autóipari blogja

Autóipari blog

Miért egyre fontosabb a hőmérsékleti hatások megfelelő kezelése? Milyen előnyei vannak a műanyag golyóscsapágyaknak az autó belsejében? Milyen lehetőségeket kínál a 3D-nyomtatás? Bejegyzések izgalmas autóipari témákról
Olvassa el a blogban most

Konzultáció

Szívesen megválaszolom kérdéseit személyesen is

Szállítás és tanácsadás

Személyesen:

Hétfotol péntekig reggel 7 és este 8 között.
Szombaton reggel 8 és 12 között.

Online:

24h


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.