Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

igus termékek gyakorlati alkalmazási példái

Több mint 188 000 elégedett ügyfél világszerte

Az igus elválaszthatatlan a motion plastics megoldásoktól! Innovatív, nagy teljesítményű polimerekből készült alkatrészeket fejlesztünk és gyártunk mozgó alkalmazásokhoz - már 1964 óta, kölni székhellyel. A kenésmentes műanyagok célja, hogy vásárlóinknak biztosítsuk mind a műszaki fejlesztést, mind pedig a költség megtakarítást. Több mint 80 országban, több mint 188 000 elégedett vásárlónk a bizonyíték arra, hogy ez lehetséges. Az alábbiakban néhány gyakorlatban megvalósult alkalmazást mutatunk be.

Simán működő energialáncok a Tagesschau kamera robotjaihoz

A Tagesschau kamera robotja igus energialáncokkal Az ARD televízió stúdió a legmodernebb technológiával van felszerelve. A kamera robotok igus energialáncokkal vannak ellátva, melyek lehetővé teszik a finom mozgások maximális precizitását.

Robusztus gömbcsuklók és
siklócsapágyak a nagy teherbírású elektromos teherkerékpárban

Nagy teherbírású elektromos teherkerékpár robusztus gömbcsuklókkal és siklócsapágyakkal Egyre több logisztikai szolgáltató szállít csomagokat elektromos teherkerékpárokkal, amelyeknek robusztusnak és kevés karbantartást igénylőnek kell lenniük. A b&p engineering nevű cég ezért az igus csapágyait alkalmazza modelljében.

Könnyű és megbízható - rúdvégek egy új versenyautóban

Versenyautó könnyű és megbízható igus rúdvégekkel A magyarországi Arrabona Racing Team diákjai megbízható és könnyű versenyautót építenek. Ehhez az igus polimer siklócsapágyakat használják, melyek azon kívül, hogy könnyűek, nem igényelnek kenést és karbantartást sem.

Beltéri daru energiaellátása kedvezőtlen körülmények között

BANG lemezszállító daru A Thyssen Krupp duisburgi hengerművében lévő BANG lemezszállító daru működése során hőnek és szennyeződésnek van kitéve. igus nagy teherbírású energialáncokkal van felszerelve.

Könnyű és gazdaságos csapágytechnológia repülőgépekhez

Új repülőgép típus könnyű és gazdaságos csapágytechnológiával Ebben a teljesen új repülőgép-konstrukcióban sok helyen iglidur műanyag siklócsapágyakat alkalmaztak. Könnyűek, karbantartást nem igényelnek, és többféle típusban kaphatók.

Robotok a sport- és egészségügyi szektor számára

Robotok a sport- és egészségügyi szektor számára A ddrobotec robotrendszere játékos módon támogatja az egészséget. Az alkalmazott igus termékek csendesek, tiszták, tartósak és nem igényelnek kenést és karbantartást.

Energiaellátás állapotfelügyelettel az autóiparban

Intelligens energiaellátás állapotfelügyelettel Egy osztrák motorgyártó az igus smart plastics megoldásai segítségével előzi meg a hibákat. Az érzékelők folyamatosan rögzítik a kopást, és jelzik a javítás vagy csere szükségességét.

Kenésmentes lineáris vezetés polisztirol marógépben

CNC gép polisztirol maráshoz A CNC gép esetében az apró polisztirol golyócskák mindenhova betapadnak. A kenésmentes és öntisztító drylin lineáris vezetésnek köszönhetően a karbantartás már a múlté.

Lineáris csapágyak és energiaellátó rendszerek fenntartható italautomatákban

Fenntartható italautomaták motion plastics megoldásokkal A Drop Station egy olyan új, fenntartható automata üdítő adagoló rendszer, mely komposztálható edényeket tölt meg a választott üdítőitallal. A gép drylin és chainflex komponensekkel működik.

Számos alkalmazási terület több mint 50  különféle iparágban


További információ az igus alkatrészek alkalmazásáról


Egyedi alkalmazására vonatkozó kérdés vagy tanács

Nem talált példát az Ön saját alkalmazására? Szeretne specifikusan a saját alkalmazási területére vonatkozó tanácsot kérni? Szeretné megtudni, hogyan fejlesztheti Ön is technológiáját vagy takaríthat meg pénzt a motion plastics megoldásokkal? Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére.
Kapcsolatfelvétel - igusAz "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.