Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Vázolja fel, milyen problémával áll szemben az energia elvezetése során, mi pedig megtaláljuk a megoldást!


„Melyik műanyag alkatrész okozza a legtöbb problémát? Én megtalálom a megoldást!” Ez az elgondolás motiválta vállalatunk alapítóját, Günter Blasét, amikor 1964-ben beindította az igus GmbH-t. Két évtizeden át hűek maradtunk ehhez az alapgondolathoz, mígnem továbbgondoltuk: „Akár a legbonyolultabb energiaellátó rendszert is egyszerűbbé tesszük ügyfeleink számára.”
Például alaposan megismerkedtünk egy sor olyan alkalmazással, amelyekhez korábban még nem kínáltunk megoldást katalógusunk választékából, egyedi igényekre szabott projekttervezésbe fogtunk, teszteltük a projektjeinket, és később újabb és újabb standard megoldásokat készítettünk belőlük. Ennek köszönhetően ma már számos moduláris terméket azonnal le tudunk szállítani, vagy egyszerűen hozzá tudjuk igazítani őket a kívánt alkalmazáshoz.

Komplett, szabványosított rendszerek

Az 1200 m-es vagy akár még hosszabb lineáris elmozdulási utakhoz és a forgó, illetve függőleges mozgásokhoz több standardizált modult is kínálunk, melyeket gyorsan a kívánt alkalmazásra tudunk szabni.
További információ

Egyedi megoldások

Legyen szó átalakításról vagy éppen újonnan történő beszerelésről, moduláris rendszereink egyedi megoldást nyújtanak – még a legbonyolultabb alkalmazások okozta új kihívásokra is.
További információ

Szerviz és garancia

Szívesen segítünk Önnek mindenben az energiaellátó rendszer megtervezésének és konfigurációjának kezdeti lépéseitől a szállításon és a telepítésen át egészen a helyszínen végzett karbantartásig. Ráadásul garanciát vállalunk a rendszerre.
Tudjon meg többet szervizcsomagjainkról

Ügyfeleink projektjei

Energialáncainkat már évek óta sikeresen alkalmazzák acélművekben, szennyvíztisztító telepeken, kikötői darukban, bányákban, anyagmozgatási megoldásokban és számtalan egyéb iparágban.
Böngészés a projektek között

Projektjeink történeti áttekintése


Egy 1992-ben megalkotott vezetési szimulátortól egy csehországi lignittüzelésű erőműben használt energialáncon át, melyet 2007-ben rekorder elmozdulási úthosszon valósítottak meg, egészen egy többorsós esztergapadban alkalmazott, nagy sebességű RBR-ig, mely 2020 végén készült el:
Tekintse meg legérdekesebb projektjeinket

Konzultáció

Szívesen megválaszolom kérdéseit személyesen is

Szállítás és tanácsadás

Személyesen:

Hétfotol péntekig reggel 7 és este 8 között.
Szombaton reggel 8 és 12 között.

Online:

24h


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.