Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Az óriási motion plastics termékbemutató mintadoboz

Kérésre kihelyezzük Önnél

Szeretné, ha az igus újdonságai mindig kéznél lennének, hogy kipróbálja őket? Akkor egyszerűen rendelje meg a kívánt helyszínre az igus sarkot. Értékesítési munkatársunk elszállítja Önhöz a bemutatóállványt, majd kérésre fel is állítja azt, és elhelyezi a rekeszekben az Ön által választott termékeket.

A sarok állandó jelleggel, illetve adott időtartamra is Önnél lehet. El is hozzuk Öntől, ha már nincs szüksége rá, vagy újratöltjük, ha kifogytak a készletei, vagy ki szeretne próbálni más termékeket is.
Rendelje meg ingyen most
igus sarok

Szívesen összeszereljük Önnek ... de egyedül is összerakhatja, ha úgy kívánja

Az igus sarkot gyerekjáték összerakni.
  • A megrendelés után eljuttatjuk Önnek az igus sarkot és a termékmintákat. 
  • Ha a szállítmány megérkezett, akkor már csak némi hajtogatásra és összerakásra van szükség, amelynek minden lépését részletesen bemutatjuk a videóban és az összeállítási segédletben.
  • Felállítva az állvány méretei: 590 x 1800 x 390 mm (szé x ma x mé). Környezetbarát kartonpapírból készült, és teljes egészében újrahasznosítható.

Világszerte Ügyfeleink kedvence

Az igus sarok számos vásárlónkat inspirálja. Eddig több, mint 3 400 egységet szállítottunk már ki világszerte, ebből több mint 1 500 darabot Németországba (2022. februári adatok).
igus sarok ügyfeleink telephelyén


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.