Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Kevesebb karbantartás és alacsonyabb költségek az autóiparban


Az autógyártásban a szállítószalag soha sem áll le. Az összeszereléshez és hegesztéshez használt kollaboratív robotkarok folyamatosan használatban vannak, csakúgy, mint minden alkatrész, amely energiával és adatokkal látja el őket, illetve megvalósítja a mozgásukat. Termékeinket kifejezetten mozgásra és folyamatos használatra terveztük. A triflex R energiaellátó rendszer például megvédi az olyan kábeleket, amelyek 3D-s és torziós mozgásokat végeznek a robotokon és egyéb forgó gépeken. Az élettartam tekintetében az energiaellátó rendszerekhez a legjobb választást chainflex kábeleink jelentik, amelyekre 36 hónapos garanciát vállalunk. És ha előre szeretné tudni még azt is, hogy a lánc továbbra is megfelelően fog-e működni, smart plastics érzékelőinkkel ez sem jelent gondot. Legyen szó új projektekről vagy éppen utólagos módosításokról – univerzális moduláris csomagjaink mindig az adott autóipari alkalmazás igényeihez igazíthatók.

automatica szakmai vásár logó
Kis robot egy nagy csarnokban
A költséghatékony robotika ideális az autóipari termeléshez. A Volkswagen igus robolink robotkart használ. A robotkar akusztikai elemek ragasztását végzi a hátsó akkumulátorkonzol területén. Ismerje meg, hogyan automatizálhatja folyamatait már 6999 eurótól.

​​​​​​​▸ További információ a költséghatékony automatizálás nyújtotta lehetőségekről​​​​​​​

Ipari megoldások

Elektromos hajtáslánc/hidrogén

Ipari robotok elektromos hajtáslánccal a termelésben

További információ

Autóipari gyártás Nincs többe váratlan állásidő
Robotkonfigurátor Konfigurátor robotfelszerelésekhez
A triflex R összeszerelése Sikertörténetek az autógyártás területéről

Konzultáció

Szívesen megválaszolom kérdéseit személyesen is

Szállítás és tanácsadás

Személyesen:

Hétfotol péntekig reggel 7 és este 8 között.
Szombaton reggel 8 és 12 között.

Online:

24h


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.