speedigus® - Az igus® egyedi alkatrészeket gyártó szolgáltatása

Mi a speedigus®?


Mi az igus® vállalatnál azért dolgozunk, hogy csökkentsük ügyfeleink költségeit és műszaki előnyöket nyújtsunk termékeikhez és gépeikhez. Jelmondatunk: "plastics for longer life. "
 
Bizonyos esetekben ügyfeleinknek egyedi alkatrészekre és szolgáltatásokra van szükségük, ami hosszú évek óta kiemelt célja az igus® által nyújtott támogatásnak.
 
speedigus® szolgáltatásunk igus® tribológiai műanyagokat alkalmazva kombinálja az egyedi alkatrészeket és a gyors szállítást.

 

speedimold
Itt az ügyfél által kapott 3D-s modellből alumínium fröccsöntő szerszámot készítünk, amelynek segítségével rendkívül gyorsan legyárthatjuk az igus® alkatrészeket. A szolgáltatás átfutási ideje 24 óra és maximum három hét között változik.
 
speedicut
Itt igus® rúdanyagot használunk fel a 2D-s rajznak vagy a 3D-s modellnek megfelelő alkatrész legyártásához. A szolgáltatás átfutási ideje 3 nap és három hét között változik.

Speedimold

Az egyedi iglidur® alkatrészek fröccsöntéssel készülnek. A speedimold alkatrészeket alumínium szerszámmal gyártjuk, és a folyamat az egyszerűsített gyártásnak köszönhetően rendkívül gyors lehet. Akár 24 órás átfutási idő is elképzelhető, de a művelet még összetett alkatrészek esetén sem igényel 15 munkanapnál több időt. A szerszámozási költség különlegesen alacsony, akár £1000-os (kb. 340 000 Ft-os) ár is elképzelhető.
 

+ -
akár 24 óra alatt kész standard
speedigus® tűrésekhez
készült
fröccsöntött alkatrészek
prototípusokhoz ideális

 

speedicut

Rúdanyagból forgácsolt egyedi iglidur® alkatrészek. A speedicut alkatrészek standard iglidur® rúdanyagból készülnek az ügyfél által küldött rajzok alapján. Akár 3 napos átfutási idő is elképzelhető, de semmiképpen sem igényel 15 napnál többet.
 

+ -
akár 3 nap
pontos megmunkálás
a rajz szerint
max. 100 mm-es
átmérő
kis darabszámhoz ideális

 

speedifit

Egyedi szerkezetbe épített iglidur® alkatrészek. A speedifit alkatrészek úgy készülnek, hogy egy standard vagy egyedi iglidur® siklócsapágyat az ügyfél rajzai szerint megmunkált házba illesztünk. Ezután a komplett szerkezetet egy egységként szállítjuk, időt és pénzt takarítva meg.
 

+ -
kevesebb
beszállító/rendelés
nagyobb termelékenység akár 5 nap
gyorsabb pénzforgalom

 
 
Miért éppen iglidur® siklócsapágyak?

Általános tudnivalók az iglidur® siklócsapágyakról Szerkezet, telepítés, tűrések, műszaki adatok, GYIK-ok

igus® Hungária Kft. Ipari Park utca 10.
H-1044 Budapest
Tel. +36-1-306-6486
Fax: +36-1-431-0374

Stocking distributor

Tech-Con Kft. Vésõ utca 9-11
1133 Budapest
Tel. +36-1-412 41 61
Fax +36-1-412 41 71

Megrendelés nyomon követése myigus myCatalog
nincs minimális rendelési mennyiség
800 - 1630 szállítás+tanácsadás kiszállítás 24 órán belül* ingyenes termékminta

Több mint 100.000 termék raktáron! Szállítás és egyeztetés hétfő – péntek 8-tól- 16:30 óráig, szombaton 8-tól -12 óráig.

Newsletter Registration
Általános Standard Feltételek és Kikötések Lenyomat Általános tudnivalók Adatvédelmi nyilatkozat